.NET-utvecklare till affärssidan på SEB Stockholm

Description

 • .NET-utvecklare till affärssidan på SEB Stockholm

 • Är du en .NET-utvecklare som vill jobba nära affären och utveckla centrala system för SEB:s verksamhet?

  Hos SEB Investor Services görs ingen skillnad mellan IT och affärssidan utan alla jobbar tillsammans. Detta är en möjlighet för dig som vill komma närmare bankens verksamhet. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha en betydande roll då du uppmuntras till att komma med lösningsförslag som kan bidra till förbättring och effektivisering av såväl system och applikationer som infrastruktur.

  OM JOBBET

  Som utvecklare hos oss kommer du att få en central roll med att utveckla befintliga system och applikationer i C# .NET och använda tekniker som Angular. Detta innebär bland annat att du kommer:

  • Nyutveckla microsajter i .NET Core.
  • Tillhandahålla innovativa lösningar för våra olika produktområden
  • Ha nära dialog med respektive affärsenhet för att driva projekt framåt

  Du kommer ha möjlighet att välja själv vad du vill specialisera dig inom hos oss. På SEB arbetar vi utefter det agila arbetssättet och vi tycker det är viktigt att våra anställda ges möjlighet att prova på nya saker. Därför har vi avsatt tid varje sprint där du kan testa nya tekniker. För att vi fortsatt ska kunna leverera hög kvalité lyssnar vi på våra anställda och du uppmuntras komma med egna initiativ. Du kommer att ingå i ett nytt team på 8 personer och vi sitter i anrika lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm.

  VEM ÄR DU?

  För att snabbt komma in i rollen har du goda kunskaper och erfarenheter av C# .NET. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fullstack-utveckling med en betoning på backend. För att trivas bra hos oss behöver du vara nyfiken och brinna för att hitta nya lösningar och ta egna initiativ.
  Du är innovativ och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och du tycker om att arbeta i team. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med intresse för finansbranschen. Det viktigaste är dock att du har ett driv och en vilja att lära och utvecklas.

  LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

  www.sebgroup.com/career

   

  INTRESSERAD?
  I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Contact

TNG Group AB

  Source

  Applying

  • Last day to apply 2019-11-22

  The employer accepts applications via their website.

  Details

  • Number of spots 1
  • Working hours Full time
  • Wage conditions Fixed
  • Experience Experience needed
  • Published at: 2019-10-23
  • Last day to apply 2019-11-22

  Follow us on social media

  About us

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.