Ekonomiassistent till SATS med finska kunskaper

Beskrivning

 • Ekonomiassistent till SATS med finska kunskaper

 • Har du erfarenhet inom leverantörsflödet och vill fortsätta din karriär i en bred och utvecklande roll? Ta steget idag och bli en del av SATS framgångssaga! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

  OM TJÄNSTEN
  Academic Work en driven och ambitiös Ekonomiassistent till välkända träningskoncernen SATS. Denna roll är långsiktig och du kommer tidigt få ett stort ansvar över den löpande ekonomin för deras norska verksamhet.

  SATS som är nordens ledande träningskoncern och arbetar för att aktivera människor och förbättra deras hälsa och livskvalité. Du kommer i rollen som Ekonomiassistent bli en del av deras leverantörsreskontrateam vilket är ett positivt och härligt team som sitter i fräscha lokaler i centrala Sundbyberg. Bland dina närmsta kollegor är det högt i takt och en stor omtanke för varandra finns.

  Du erbjuds

  * En långsiktig roll
  * Ingå i ett tight team med ett nära ledarskap
  * Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

  ARBETSUPPGIFTER
  Du kommer i din roll ansvara över leverantörsreskontran mot SATS olika bolag, men processerna för övriga nordiska länder ser liknande ut och du kommer därmed ha ett flertal kollegor som du alltid kan fråga och bolla utmaningar med.

  Du kommer till exempel att:

  * Ansvar för löpande kontering av leverantörsfakturor för ett av deras norska bolag.
  * Agera kontaktperson gentemot norska organisationen kring obetalda och betalda leverantörsfakturor
  * Behjälplig vid månads- och årsbokslut
  * Avstämningar av transaktionsintensiva balanskonton
  * Behjälplig vid revisionsförberedelser
  * Bidra till en effektiv dialog och vidareutveckling av rutiner för center och servicekontor
  * Projektarbete vid behov

  VI SÖKER DIG SOM
  * Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av leverantörsflödet, fördelaktigen i Agresso och snabbt kan sätta dig in i arbetet
  * Tidigare har arbetat med stora flöden
  * Erfarenhet att arbeta med kostnadsställen
  * Kommunicerar obehindrat på finska, svenska och engelska i både tal och skrift, då kommunikation kan förekomma på samtliga språk

  Som person är du:

  * Noggrann och strukturerad
  * Självgående
  * Kommunikativ och flexibel

  ÖVRIG INFORMATION

  * Start: Omgående
  * Omfattning: Heltid
  * Placering: Sundbyberg
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SATS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  SATS är Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet. Deras träningscenter erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare, gruppträningsklasser och unika träningskoncept i de största städerna i Sverige, Norge och Finland.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-11-10

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-10-10
  • Sista ansökningsdag 2019-11-10

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.