Senior brandkonsult sökes till framgångsrika Tyréns!

Beskrivning

 • Senior brandkonsult sökes till framgångsrika Tyréns!

 • Vill du leda uppdrag och arbeta med brandskydd och riskhantering för bland annat Slussen, Höghastighetsbanan Ostlänken och Tvärförbindelse Södertörn? Vill du även få den personliga relationen med dina kunder och arbeta kombinerat med mindre bolag och traditionell brandprojektering? Till Tyréns söker vi nu dig med passande bakgrund som vill ta nästa kliv in i ett ledande bolag med korta beslutsvägar! Varmt välkommen med din ansökan!

  OM TJÄNSTEN
  Academic Work söker för Tyréns räkning en brandkonsult och uppdragsansvarig med start Q1 2020. Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och tillsammans med sina partners och kunder skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Företaget blev utsedd till Sveriges 7:e bästa arbetsplats enligt Great Place to Work 2019 - Läs mer här

  I tjänsten som Brandkonsult och Uppdragsansvarig erbjuds du

  * Utbildningar efter individuellt utvecklingsbehov. Exempel på detta är uppdragsledning och presentationsteknik
  * Kompetensöverföring och erfarenhetsåterföring i uppdrag
  * Interna lunchföreläsningar, kompetensträffar inom respektive kompetensområde
  * Engagemang i branschorganisationer, tekniska kommittéer
  * Konferenser och seminarier
  * Studieresor

  Du kommer att jobba ihop i ett sammansvetsat team bestående av totalt elva kollegor som jobbar inom brand och risk. Det är ett härligt gäng som varierar i junior och senior kompetensnivå. För den här tjänsten kommer du att sitta i fina och ljusa lokaler vid Slussen, Södermalm i Centrala Stockholm med tre minuters gångavstånd till närmsta tunnelbana.

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

  ARBETSUPPGIFTER
  I din roll som brandkonsult och uppdragsansvarig kommer du bidra till att tillgodose Tyréns behov inom brandskydd genom aktivt deltagande i uppdragsledning, affärsutveckling, marknadsföring samt samordning med övriga avdelningar inom företaget. Din roll innebär ett utökat ansvar genom att strukturerat jobba med kundrelationer och att utveckla deras affärer inom brandskydd.

  Du kommer till exempel att:
  * Vårda befintliga och nya kundrelationer och förse dig själv och andra med uppdrag
  * Agera uppdragsansvarig/teknikansvarig i enlighet med Tyréns befogenheter och ansvar
  * Engagera och handleda mindre erfarna medarbetare i dina uppdrag samt att hantera förfrågningar som kommer till Tyréns inom brandskydd

  VI SÖKER DIG SOM
  * Minst 3års arbetslivserfarenhet som brandkonsult

  * Är utbildad Brandingenjör eller liknande ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot brandskydd/husbyggnadsteknik
  * Är flytande i svenska i både tal och skrift, detta för att all kommunikation med Tyréns kunder/kollegor sker på detta språk

  Det är meriterande om du…

  * Har arbetserfarenhet från byggbranschen och har mycket kontakter inom fastighetsbolag
  * Certifierad SAK3
  * Intresserar sig för hållbarhetsfrågor och har kunskap inom träteknik

  Som person har du en hög personlig mognad och mycket goda kommunikativa färdigheter.
  För att trivas i rollen tror vi att du som söker gillar att arbeta självständigt, men förstår att lagarbete är en absolut förutsättning för framgång. Som person är du också duktig på att se saker utifrån olika perspektiv, ifrågasätter invanda mönster och har ett sinne för detaljer. Vidar är du affärsmässig, van vid att leda projekt och tar ansvar för att jobba mot Tyréns uppsatta mål.

  Övrig information

  * Start: Q1 2020
  * Omfattning: Heltid, tillsvidare
  * Placering: Peter Myndes Backe, Södermalm Stockholm
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och sts02 önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom
  samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med 2700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dem att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. De drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.
  Affärsidé - Tyréns erbjuder värdeskapande lösningar inom samhällsbyggnad.
  Vision - Våra lösningar tryggar en hållbar framtid för kommande generationer.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-11-23

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-10-23
  • Sista ansökningsdag 2019-11-23

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.