Assistant till juristavdelning stort bolag

Beskrivning

 • Assistant till juristavdelning stort bolag

 • Här kommer en perfekt möjlighet för dig, som förslagsvis nyligen tagit studenten och på sikt vill studera vidare inom juridik. Du kommer att få assistera en juridisk avdelningen på ett stort företag och lära dig en massa om vad bolagsjurister gör och hur en juristavdelning fungerar. Arbetet sker till största delen på engelska. Du bör vara social, noggrann med att det du gör blir rätt och serviceminded.

  OM TJÄNSTEN
  Du tillhör ett team, där du kommer att få vara behjälplig med både enklare uppgifter och mer kvalificerat juridiskt arbete. Du kommer få lära och utvecklas i en spännande roll inom olika områden. Här får du en inblick i hur det fungerar på riktigt i en verksamhet inför fortsatt framtid inom juridik. Du får en dedikerad konsultchef på Academic Work som stöttar dig i karriären framåt samtidigt som du har en nära ledare hos vår kund som är mån om att du får suga åt dig så mycket kunskap som möjligt.

  Du erbjuds

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

  ARBETSUPPGIFTER
  * Legal back office arbete

  * Svara på lättare frågor som kommer in till avdelningen
  * Hjälpa till med att samla ihop information från olika håll internt och ta eget ansvar för projekt
  * Kontraktsadmin
  * Översättningar till engelska

  VI SÖKER DIG SOM
  För den här tjänsten är intresset för juridik och engagemanget det vi värdesätter högst. Vi ser att du hungrig på att lära dig och tar dig an uppgifter med högt engagemang.

  Specifika krav:

  * Studerat ekonomi/juridik på gymnasiet
  * Har professionella kunskaper i engelska och svenska då kommunikationen sker på båda sprkåken

  Som person är du:

  * Serviceminded
  * Noggrann
  * Initiativtagande

  Övrig information

  * Start: Flexibelt men senast i januari
  * Omfattning: Heltid
  * Placering: Stockholm
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-11-23

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-10-23
  • Sista ansökningsdag 2019-11-23

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.