.NET-Utvecklare till Sigma IT i Borås

Beskrivning

 • .NET-Utvecklare till Sigma IT i Borås

 • Sigma IT i Borås växer och vi söker nu systemutvecklare inriktning backend .NET, som vill bli en del av vårt team med duktiga och ambitiösa utvecklare som vill ta sig an våra kunders utmaningar. Du blir en viktig del i Sigmas satsning för att bli det bästa IT-konsultbolaget i Borås. Detta möjliggörs genom att vi är en samling engagerade konsulter som arbetar för varandra och säger vi istället för jag.

  I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokuset .NET backend. Vi söker dig som har arbetat ett par år inom systemutveckling, är bekväm med .NET-ramverket och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

  .net, c#, .net core, asp.net, asp.net core, .net framework, typescript, mvc, azure, agile, scrum, pair programming, parprogrammering, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

  Hur ser rollen ut?

  I denna roll ställs du inför utmanande och spännande arbetsuppgifter med den senaste tekniken, där våra uppdrag är inriktade mot backend.

  Du arbetar med utveckling av webb- och Windowsapplikationer baserade på Microsofts utvecklingsramverk. I huvudsak används .NET (C# eller VB.NET). Vidare arbetar du med att säkerställa kvalitet genom utveckling av tester baserade på exempelvis NUnit, XUnit och Specflow eller liknande ramverk.

  I dagsläget består gruppen av kompetenta och stöttande kollegor där man får möjlighet att jobba med en bred uppsättning kunder i Borås med omnejd, kombinerat med kompetensutveckling som gör dig till en ännu vassare utvecklare.

  Arbetsmetoderna varierar men vi arbetar företrädesvis Agilt, främst inom Scrum.

  Förutom ditt uppdrag hos en av våra kunder har vi en stark gemenskap i Sigmateamet, med regelbundna meetups, sociala aktiviteter, utbildningar och annat som gör vår tillhörighet stark.

  Din yrkesbakgrund

  Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom .NET och har erfarenhet av:

  - Backend med erfarenhet inom Entity framework och Microsoft SQL Server

  - C# och/eller VB.NET, .NET Framework 4.x, .NET Standard, .NET Core, ASP.NET Core, ASP.NET, MVC, WPF, WCF, Agile, Scrum, Pair Programming eller Mob Programming

  Vem är du?

  Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

  Vi vill fortsätta att bygga ett ännu starkare team, så vi ser det som en fördel om du vill vara med och utveckla detta genom att dela kunskap, anordna aktiviteter, eller annat engagemang.

  Ansökan

  Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

  Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se

  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Mer om Sigma IT

  På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

  Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

  Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

  Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt

Sigma IT Consulting

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-11-29

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 3
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-08
  • Sista ansökningsdag 2019-11-29

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.