Sjuksköterska som vill vara en del av Njur- och gastromedicinskt centrum

Beskrivning

 • Sjuksköterska som vill vara en del av Njur- och gastromedicinskt centrum

 • Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

  Webbplats www.vgregion.se/sas
  Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

  Vill du komma till en spännande och strukturerad arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor?

  Om oss på Njur- och gastromedicinskt centrum
  Vi är en enhet som arbetar med njur- och magtarmpatienter och här finns en av Sveriges ledande gastromottagningar.

  Hos oss finns driv, engagemang, hög medicinsk kompetens och inte minst – utvecklingsvilja! Vi utvecklar nu en ny organisation där vi kommer arbeta integrerat med slutenvård, dagvård, dialys och mottagning. Vår medicinska profil är specialistvård inom njurmedicin och gastroenterologi och vi vill med ett mer integrerat arbetssätt ge patienten ett bättre flöde under sin sjukdomstid med kontinuitet och trygghet för att därigenom arbeta mer personcentrerat. Vi har också ett stort utbildningsuppdrag och tar regelbundet emot studenter och flera medarbetare är aktiva inom forskning och utbildning.

  Vi på Njur- och gastromedicinskt centrum är måna om att du får en bra bredvidgång så att du snabbt kan komma in i dina arbetsuppgifter och känna dig trygg.  Oavsett om du är nyfärdig sjuksköterska eller erfaren får du goda förutsättningar att utvecklas i din roll med stöd från våra erfarna kollegor. Hos oss arbetar vi utifrån en väl utvecklad grundstruktur som möjliggör personcentrerad vård vilket vi är stolta över! Om du är oerfaren kommer vi ge Dig en bra medicinsk grund där det finns stor möjlighet till specialisering inom respektive område.

  Din profil
  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har intresse för njur- och gastromedicin. Då du arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, tar egna initiativ och vill vara med och bidra till utveckling av vårt centrum. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

  Kliniskt basår
  Södra Älvsborgs sjukhus vill ge dig som är nyexaminerad sjuksköterska bästa möjliga start på ditt yrkesliv. Genom vår yrkesintroduktion, det kliniska basåret, får du växa in i din nya roll och bli ”varm i kläderna” samtidigt som vi som arbetsgivare får visa prov på vad vi kan erbjuda dig för utvecklingsmöjligheter. Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-ochutveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

  Övrigt
  Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan.

  Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Västra Götalandsregionen
  Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

  Ansökan
  Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

  Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
  Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kontakt

Södra Älvsborgs Sjukhus, Medicinkliniken

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2020-01-31

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-08
  • Sista ansökningsdag 2020-01-31

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.