Jobba med Sveriges största teleoperatör hos oss på Releasy!

Beskrivning

 • Jobba med Sveriges största teleoperatör hos oss på Releasy!

 • Om Releasy:
  Vi på Releasy Customer Management är ett team som arbetar med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Vi har funnits i Borås sedan 2013 och har sedan dess expanderat från 20 till drygt 200 medarbetare. Hos oss står trivsel och arbetsglädje i fokus; vi har tät sammanhållning, stöttar varandra och har roligt på vägen mot våra uppsatta mål.

  Vi fortsätter att växa och behöver därför stärka upp våra avdelningar som jobbar med Telias kundtjänst samt teknisk support i Borås. Du blir anställd av Releasy och jobbar på uppdrag för vår kund Telia. Vi har vårt kontor i Pulsens lokaler i centrala Borås.

  Arbetsuppgifter:
  På Telia har du som huvuduppgift att besvara inkommande samtal som rör sig om TV, bredband- och mobiltjänster. Mail, chatt, sociala medier och administration kan också förekomma. Du ska på bästa tänkbara sätt lösa kundens ärende och leverera vårt motto ”den bästa kundupplevelsen”. I de inkommande samtalen jobbar vi även med frågor som rör sig om faktura, abonnemang samt merförsäljning för att erbjuda kunden bästa möjliga service.

  Arbetsplats:
  - Vi har vårt kontor i Pulsens lokaler i centrala Borås.
  - En modern arbetsplats med många olika uppdrag.
  - Ett målstyrt arbete med coachande och synligt ledarskap.
  - Vi sitter i öppet kontorslandskap och har god gemenskap med kollegor som tycker om att ha roligt.
  - Varje år hålls sommarfest och julevent, tillsammans med regelbundna andra lokala aktiviteter, såsom spelkvällar och After Work!

  Utbildning och Karriärtrappan:

  Din anställning inleds med tre veckors utbildning för att bekanta dig med Releasy och Telia. Här lär du dig använda de stödsystem du kommer att arbeta med samt får en grundutbildning i det optimala kundmötet. All utbildning på Releasy är givetvis betald för vi vet att bra utbildning leder till fantastiska medarbetare. Förkunskaper är inget krav då du får all utbildning på plats. Vi söker dig som är engagerad, positiv och har en vilja att lära!

  Hos oss finns också goda möjligheter att utvecklas och för rätt person väntar en spännande och fartfylld karriär bakom hörnet. Som agent startar man med ett antal grundutbildningar och sedan är det den individuella prestationen och målsättningen som styr. Vidare på vår karriärtrappa finns möjlighet till fördjupande utbildningar, bonusar och andra förmåner. Vi ser många fördelar med att rekrytera internt och flera av våra anställda har utvecklats till exempelvis utbildare, produktspecialister eller teamledare.

  Vi erbjuder dig:

  Chansen att arbeta med ett spännande uppdrag: Telia.

  Möjligheten att anta nya utmaningar inom Releasy och utöka din kompetens genom att ta del av våra interna utbildningar.

  En rolig arbetsplats där vi ser olikheter som en styrka. Det fina med dig är att du är du!

  En grundutbildning i hur du hanterar det optimala kundmötet per telefon samt i de tjänster, produkter och stödsystem du kommer arbeta med.

  Engagerade chefer som lyfter sitt team och hjälper dig som anställd att utvecklas.

  Vi uppmuntrar till hälsa och friskvård och därför får du som anställd friskvårdsbidrag samt tillgång till massage på arbetstid.

  Din profil:
  Vi söker dig som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska ha god datorvana samt vara duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. Du ska trivas i mötet med andra människor och veta hur man levererar en bra kundservice. Vi ser även att du är målinriktad, effektiv och har en hög arbetsmoral. Vi lägger givetvis stor vikt vid personlig lämplighet.

  Arbetstider:
  Din arbetstid är schemalagd under kundtjänstens öppettider som för närvarande är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 18:15. Helgarbete kommer också att förekomma beroende på behov och kompetens.

  Vi har också öppet över jul och nyår där arbetstiderna är 09:00-17:00.

  Anställningsgrad:
  100%.

  Lön:
  Fast lön enligt kollektivavtal med Unionen, med chans till provision.

  Utbildningsstart:
  29:e november samt 10:e januari.

  Ansökan:
  Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vid frågor kan du kontakta rekryterare Kostana Salijevic på kostana.salijevic@releasy.se.

  Varmt välkommen till Releasy och Telia!

Kontakt

Releasy Customer Management

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2020-01-02

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-08
  • Sista ansökningsdag 2020-01-02

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.