Revisorassistent till KPMG i Borås!

Beskrivning

 • Revisorassistent till KPMG i Borås!

 • Den här tjänsten är för dig som sitter i en ekonomiroll eller som revisorsassistent idag och har en dröm att bli auktoriserad revisor. Här har du chans att ta ytterligare ansvar mot kund och driva egna kundprojekt. KPMG erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, en chans för dig som vill utvecklas i att ta ansvar men också att specialisera dig inom de områden som du har ett personligt driv för. Inte nog med det, här växer du med ett större bolag samtidigt som du sitter på ett mindre kontor med en familjär känsla.

  OM TJÄNSTEN
  KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Med deras 1500 anställda i Sverige genomför de årligen ungefär 40 000 uppdrag. Ett av de mindre kontoren hittar du i Borås, här sitter 14 medarbetare som jobbar med både mindre och större uppdrag. Oavsett vilket kontor du arbetar på hos KPMG så handlar arbetskulturen om att se världen annorlunda, genom många olika perspektiv och med god laganda. Företaget strävar efter att ha en inkluderande kultur där medarbetare kan vara sig själva och respektera varandra. Detta är kärnan i KPMGs värderingar.

  Som revisorassistent arbetar du i team för att möta kundspecifika behov. Genom ditt engagemang kommer du få vara med på dina kunders resa att utveckla sin verksamhet. Med en öppen inställning kan du göra skillnad, i så väl stora som små uppdrag. Din kundstock kommer att bestå av bolag med varierande storlek. Arbetsuppgifterna kommer därför att variera beroende på storlek på kund men också tidsperiod.

  ARBETSUPPGIFTER
  * Intervjuer med nyckelpersoner.
  * Granskning av företagsspecifika processer.
  * Granskning av finansiella rapporter.

  Du erbjuds

  * Goda karriärs- och utbildningsmöjligheter.
  * Tillgång till specialistkunskap från dina kollegor runtom i Sverige.
  * En öppen och inkluderande arbetskultur.

  VI SÖKER DIG SOM
  * Har minst ett års erfarenhet som revisiorsassistent på en byrå. Alternativt annan relevant erfarenhet så som minst två års arbete inom redovisning eller minst två år som ekonomiassistent på ett Shared Service-center i en större koncern.
  * Har minst en ekonomikandidat
  * Är obehindrad i Svenska och Engelska, både tal och skrift.
  * Har B-körkort och tillgång till egen bil.

  Som person är du

  * Bra på att samarbeta
  * Noggrann
  * Strukturerad
  * Affärsmässig

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  Du kan läsa mer om KPMG genom att klicka dig gärna vidare här.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-12-09

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-09
  • Sista ansökningsdag 2019-12-09

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.