Smakexpert till Café Bar Stockholm

Beskrivning

 • Smakexpert till Café Bar Stockholm

 • Café Bar är på en spännande resa – gillar du kaffe, service, & att möta människor?

  Då kan det här vara uppdraget för just Dig.

  Café Bars utbud består av ett stort urval av moderna kaffemaskiner och tillhörande högkvalitativa ingredienser, samt även vatten och varuautomater vilket gör att det finns lösningar för både det lilla och det större företaget. I vår relation med kunderna bidrar vi med mer än gott kaffe – vi är med och skapar energi på jobbet!

  Rollen

  Trivs du i kundkontakten, brinner du för teknik och strävar alltid efter att tillhandahålla bästa möjliga service gentemot din kund? Då kan du vara rätt person för den här tjänsten. Som Smakexpert hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team i Stockholm. Du är framåt och social och trivs i rollen att ha kontakt med människor och på ett naturligt sätt ger du det där lilla extra när det behövs.

  I rollen som Smakexpert kommer du att bli en nyckelperson i ditt egna distrikt i Stockholm. Du kommer främst att arbeta med reparation och underhåll av maskinparken men även hämtningar, installationer och flytt av maskiner. Du kommer också att planera och utföra kundutbildningar, smakjusteringar och smakpreferenser utifrån kundens önskemål. Du sköter löpande tekniskt underhåll och felavhjälp hos kund samt agerar teknisk support gentemot kollegor och kunder. Leverans av ingredienser till kund kan också förekomma. Ihop med distriktschef Jane Lundström och övriga i teamet planerar och förbereder du dina olika körturer och kundbesök, som styrs och administreras i flera digitala verktyg.

  Erfarenheten

  Vi söker dig som är gymnasieutbildad och har hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet, gärna ifrån roller där du på ett självständigt sätt tagit stort ansvar. Du bör vara tekniskt kunnig och ha ett intresse av att möta människor och ge god service.

  Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift samt hanterar olika digitala verktyg och system, övriga delar lär vi dig. Du kommer att utgå från Johanneshov i Stockholm varvid vi ställer krav på att du innehar B-körkort. Självklart står en rustad firmabil till ditt förfogande.

  Personen

  För att trivas tillsammans ser vi att du är en ödmjuk person som med positiv attityd sprider glädje till kollegor och kunder. Rollen kräver planering och god struktur för att på ett effektivt och flexibelt sätt hjälpa kunden.

  Det är för dig naturligt och stimulerande att varje dag se och hälsa glatt på kunder, fråga om kaffet smakar så gott som vi lovar och säkra driften av våra maskiner. I jobbet ingår att vara en god och proaktiv problemlösare, för att förebygga och säkra kvalitén på våra kunders kaffemaskiner.

  Du har såklart precis som oss - en stor passion för riktigt gott kaffe och alla härliga smaker!

  Kulturen

  På Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut, stora som små. För att nå våra mål och uppfylla vår vision så är våra värderingar grunden och det som driver oss framåt. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.

  • Glädje – att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.
  • Kompetens – inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande.
  • Lönsamhet – när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra kopp under en lång tid framöver.

  Vi är ett hårt arbetande team över hela riket som känner stolthet över att kunna lösa våra kunders utmaningar. Engagemang ger glädje, och glädje ger effektivitet med nöjda kunder som resultat.

  Utmaningen

  Vi är ett svenskt, rikstäckande och växande bolag i framkant inom vår bransch, där din personliga utveckling ges möjlighet att accelerera. Du får förmånen att arbeta med starka varumärken, spännande och innovativa produkter, med utmanande affärsupplägg och nya digitala arbetssätt.

  Café Bar Akademi utvecklas för fullt och siktar på att både inspirera och rusta dig i vardagen. Vi vill att du ser fram emot att bidra på resan mot en organisation i världsklass och som dessutom på allvar kan säga att vi är kundens bästa vän.

  Tjänsten är tillsvidare med tillsättning så snart som möjligt. Arbetstiderna är generellt förlagda måndag-fredag mellan kl 08-17, men kräver ibland viss flexibilitet. Sista ansökan är 2 januari. Placeringsort är Stockholm (Johanneshov).

  I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, därför rekommenderar vi att du ansöker så snabbt som möjligt, gärna redan idag!

  Har du frågor om rollen så är du välkommen att kontakta distriktschef Jane Lundström på 077-520 50 50.

  ---------

  Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

  Företaget är svenskt och omsätter drygt 400 miljoner, är rikstäckande och består av 185 anställda på 22 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar tillhandahåller automater, produkter och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leverans mot kund. Organisationen i Stockholm leds av en distriktschef och består också av säljare, kaffecoacher och smakexperter.

  För mer info - www.cafebar.se

  Genom Simonssongruppen har Café bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher.

  För mer info - www.simonssongruppen.se

Kontakt

Café Bar

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2020-01-02

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-12-02
  • Sista ansökningsdag 2020-01-02

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.