ICA Supermarket Bagarmossen söker kassamedarbetare!

Beskrivning

 • ICA Supermarket Bagarmossen söker kassamedarbetare!

 • Kassapersonal till ICA Supermarket Bagarmossen!

  Två tjänster!

  Om Tjänsten
  ICA Supermarket Bagarmossen söker nu glada, energifyllda och engagerade butiksbiträden för två kassatjänster på ICA Supermarket Bagarmossen. Den ena tjänsten är på heltid och den andra tjänsten är på 75%.

  För att passa i rollen bör du vara tillgänglig under butikens öppettider. Du kommer som kassamedarbetare främst att arbeta i butikens kassalinje men det blir även aktuellt med arbete på butikens övriga avdelningar, helt beroende på vart behovet finns.

  Om Dig
  Som person är du serviceorienterad och trivs i den daglig interaktion med kunder. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag. Du bör vara flexibel, energisk och trivas med ett varierat arbete.

  Det finns inget krav på tidigare erfarenhet, men det är meriterande med tidigare erfarenhet från arbete inom dagligvaruhandel.

  Om Tjänsten
  Arbetsuppgifter är i första hand i butikens kassalinje men delvis varuplock på olika golvavdelningar. Om du är rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i butikens övriga avdelningar.

  Startdatum: Urval och intervjuer sker löpande. Start datum efter överenskomelse.

  Arbetstider: Varierande arbetstider, både öppning och stängningar samt helger.

  Intervju sker löpandes och tjänsten avser anställning direkt hos butiken.

  Välkommen med din ansökan!

  Om oss
  Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!

  Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Personalica

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-12-22

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-12-02
  • Sista ansökningsdag 2019-12-22

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.