Barnskötare

Beskrivning

 • Barnskötare

 • Matrix förskola grundar sig på Maria Montessoris pedagogik och filosofi. I vårt arbete utgår vi från förskolans Läroplanen för förskola. Det innebär att barnet är i centrum. Barnen stimuleras att ta egna initiativ och lära sig att bli självständiga och känna att ”jag kan”. Varje barn får den tid de behöver för att lyckas. Hos oss är det viktigt att barnen känner sig trygga och respekterade. Matrix förskola ligger i Skärholmen och består av två avdelningar en avdelning för barn i ålder 1-3 år och en avdelning för barn i ålder 4-5 år. Vi söker en engagerad och erfaren barnskötare till förskolan. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus. Du har god samarbetsförmåga, är delaktig, idérik och tar egna initiativ samt följer det som ni kommer överens om i arbetslaget. Du kan bidra till att erbjuda barnen meningsfulla aktiviteter både inomhus och utomhus.
  Du är en god pedagog med bra ledaregenskaper och är en förebild för barnen. Du har hög tilltro till barns kompetens och kan möta varje enskild individ med respekt och omtanke, samtidigt som du utmanar till utveckling.
  Tillsamman med resten av arbetslaget arbetar du utifrån aktuella styrdokument, du planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten.
  Det är av avgörande vikt att du är en stark ledare med förmåga att inspirera barnen och är en viktig förebild som visar barnen vad som är rätt och fel.
  Du måste även ha lätt för föräldrakontakter och se detta som en naturlig del av arbetet.
  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
  Tillträde: Snarast

Kontakt

Matrix förskola

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2020-01-02

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: mailto:matrixskola@yahoo.se

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-12-03
 • Sista ansökningsdag 2020-01-02

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.