Inköpare till Sodexo

Beskrivning

 • Inköpare till Sodexo

 • Du som snappar upp saker direkt, frågar om du inte förstår och lär dig snabbare än blixten. Vi söker dig. Du som är tillgänglig omgående, och vill fortsätta lära dig mer inom avrop. Sök rollen som inköpare till Sodexo!

  OM TJÄNSTEN
  Sodexo är en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Sodexos brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är känt runt om i världen.

  Som Inköpare hos Sodexo ligger det stort fokus på att säkerställa den dagliga driften, utveckling samt planering av verksamheten på kort- och lång sikt. Rollen omfattar operativt inköp. I teamet ingår 6 personer på Orderservice och 2 personer på Avrop. Du rapporterar till Arbetsledare för Orderservice och Avrop inom Hjälpmedelslogistiken.

  Uppdraget är för att täcka ett vikariat på tre månader, så det här är en möjlighet för dig att suga åt dig så mycket erfarenhet som möjligt. Det kan finnas en möjlighet att stanna, om du verkligen imponerar.

  Du erbjuds

  * En dedikerad konsultchef och karriärspartner
  * Möjlighet att få vara på ett företag som verkligen ger tillbaka till samhället

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

  ARBETSUPPGIFTER
  I rollen kommer du exempelvis att jobba med:

  * Inköpsplanering
  * Operationella inköp/avrop
  * Uppföljning mot leverantörer
  * Registrering av order i affärssystemet Visma
  * Daglig kundkontakt gällande leveranser och hämtningar

  VI SÖKER DIG SOM
  * Har erfarenhet av en likande tjänst, 1-2 år

  * Mycket goda kunskaper inom Officepaketet
  * Eftergymnasial utbildning gärna inom Inköp, Ekonomi eller likvärdigt
  * Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på språken

  För att du ska trivas tror vi att du gillar att jobba i en verksamhet som präglas av hög serviceanda och ingå i ett team där du bidrar i utvecklingen. Du kommer självständigt driva ditt dagliga arbete och ta stort eget ansvar. Du är lättlärd, nyfiken och självgående.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2020-03-15

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2020-02-15
  • Sista ansökningsdag 2020-03-15

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.