Junior ekonomiassistent sökes!

Beskrivning

 • Junior ekonomiassistent sökes!

 • Är du nyexaminerad och vill samla på dig arbetslivserfarenhet inom ekonomi? Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett stort företag? Är du noggrann och effektiv? Då har vi tjänsten för dig!

  Nu söker vi för kunds räkning två noggranna och effektiva ekonomiassistenter. Vår kund är Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- sjukvård. De har en unik affärsmodell som innebär att företagets delägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister i koncernen.
  Som ekonomiassistent kommer du att få vara med vid implementeringen av ett nytt fakturahanteringssystem, MediusFlow. Din uppgift är att stötta ekonomiavdelningen med överföringen av data från ett system till ett annat. Vidare kommer arbetsuppgifter som att tilldela behörighet till attestanter och driva in fakturor att förekomma. Det kommer även finnas möjlighet att hjälpa till vid kontering av leverantörsfakturor.

  Uppdraget är en heltidstjänst som kommer att starta omgående och löpa på fyra månader framåt med viss chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens moderna kontor i centrala Stockholm. Kontorstider tillämpas. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person för vår kund med start omgående.

  Din profil
  Vi söker dig som har ekonomiutbildning från universitet eller yrkeshögskola. Du arbetar effektivt och noggrant. Vidare har du god datavana och är snabb på tangenterna samt erfarenhet från Officepaketet, främst Excell. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

  Om företaget
  Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Kontakt

StudentConsulting

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-09-30

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 2
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-09-10
  • Sista ansökningsdag 2019-09-30

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.